Капітальні паркани. Паркан із газобетону UDK


concrete fenceІсторично так склалося, що наші співвітчизники, власники дач, котеджів з присадибною ділянкою, надають великого значення огорожі навколо ділянки. Людині хочеться, щоб на своїй території можна було відчувати себе в безпеці, створити закриту і відокремлену зону, яка прихована від сторонніх очей. Паркан для нас - це, свого роду, «візитна картка» будинку і його господаря. Паркан і будинок - це дві складові одного цілого, тому важливо, щоб вони були виконані гармонійно, відповідали один одному. Тому з великого різноманіття конструкцій огорож на будь-який гаманець і смак, багато хто віддає перевагу капітальним цегляним (кам'яним) парканам, які незважаючи на значно більшу вартість, тим не менш, мають популярність.
Користуючись представленною нагодою, хочемо поділитися з вами деякою інформацією по об'єкту, який був побудований у Дніпропетровську. Були пораховані 4 варіанти капітальних парканів загальною протяжністю 78 погонних метри подібної конструкції, але з використанням різних дрібноштучних стінових виробів (цегла клінкерна і керамічна лицьова, декоративний шлакоблок і блоки з газобетону).
Результати розрахунків наведено нижче.

Варіант 1. Паркан із газобетону.
fence construction estimate

Варіант 2. Огорожа з облицювальної цегли.
fence construction estimate

Варіант 3. Огорожа з клінкерної цегли.
fence construction estimate

Варіант 4. Огорожа з декоративного шлакоблоку.fence construction estimate


Враховуючи економічну вигоду було прийнято рішення будувати паркан з використанням газобетонних блоків, а оскільки сам будинок побудований з газобетонних блоків, таке рішення дозволило реалізувати їх гармонійне поєднання.concrete fence concrete fence

Поділитися:
Назад