Компанія ЮДК оголошує про старт стипендіальної програми!

UDK sertificat-01head

З метою підтримки талановитих студентів Українського державного хіміко-технологічного університету компанія ЮДК започатковує стипендіальну програму щомісячної фінансової винагороди студентам.
Стипендії присуджуватимуться в двох категоріях: студенту за успіхи у навчанні та студенту з соціальних малозабезпечених груп, багатодітних сімей, та сімей учасників АТО.
Раз на півроку на сайті компанії ЮДК та інформаційних дошках факультетів ми будемо оголошувати про початок прийому заявок до участі у програмі. По закінченню терміну подачі заявок спеціальна комісія, що складатиметься виключно з представників компанії ЮДК, розглядатиме подані заявки та визначатиме одного переможця в кожній категорії – кращого студента. Саме він протягом наступних 6 місяців отримуватиме стипендію від ЮДК у розмірі 1000 гривень щомісяця.
До участі запрошуються:
Студенти 1-5 курсів Українського державного хіміко-технологічного університету, факультету обладнання і технології скла, кераміки, будівельних матеріалів та харчових виробництв.
Заявку можна подати через деканат або звернувшись до офісу компанії ЮДК. Звертаємо вашу увагу про обов'язковість надання повного пакету документів, а саме:
Перелік документів, необхідних для заявки:
1. Копії паспорту та ідентифікаційного коду
2. Копію залікової книжки, завіреної деканатом
3. Рекомендаційний лист від деканату з підписом
4. Мотиваційний лист - есе від студента з обґрунтуванням, чому саме він має отримувати стипендію від ЮДК, обсягом у 2000-2500 знаків
5. Для студентів з малозабезпечених, багатодітних та сімей учасників АТО необхідно також додати документ, що засвідчує належність до однієї з вказаних соціальних груп.

Термін подання заявок та визначення переможців:
Заявки на участь приймаються до 10 березня 2017 року.
Оголошення результатів - 20 березня 2017 року на сайті ЮДК - udkgazbeton.com

Щиро сподіваємося, що стипендіальна програма ЮДК підтримає бажання талановитих студентів до розвитку свого майбутнього у галузі виробництва будівельних матеріалів.

Чекаємо на заявки та бажаємо натхнення та успіхів у навчанні!

Поділитися:
Назад